Vinduespudser Offentlig

Velkommen til Vinduespudsning Aalborg

Vinduespudsning Aalborg tilbyder professionel hjælp til rengøring af vinduer, facader, solceller og meget mere. Bag vores firma står en masse dygtige servicefolk, som har mange års erfaring i deres fag. Med de mest effektive rengøringsmidler til deres rådighed vil de med garanti levere den bedste service inden for rengøring og vinduespudsning.

Alle kan have behov for ekstra hjælp med at pudse vinduer og facaderens af bygninger. Vi tilbyder vores vinduespudserservices til både private hjem, erhverv og det offentlige til faste, lave priser – med mulighed for at lave en skræddersyet serviceaftale med vores imødekommende servicefolk.
Hos Vinduespudsning Aalborg værdsætter vi nemlig vores gode kunderelationer højt og går derfor op i, at alle kan få et godt tilbud efter egne behov og ønsker hos os – naturligvis til overkommelige priser.

Står du og mangler hjælp til vinduespudsning og vask af vinduer i Aalborg og den nordjyske omegn, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til en af vores repræsentanter i Vinduespudsning Aalborg. Vi står altid klar til at hjælpe – uanset om du bare har nogle spørgsmål til os eller du vil benytte vores rengøringsservices.

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Rene vinduer danner rammer for et godt miljø

vinduespudsning aalborg vinduesskraber service
vinduespudsning aalborg vinduesvask offentlig ovenlysvindue

Vinduespudsning i hele Nordjylland

Få et godt tilbud

vinduespudsning aalborg vinduespolering sæbe serviceaftale

Kontakt os i dag

Få et godt vinduespudser-tilbud på din service

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Vælg din service

Moderne eller traditionel

Som kunde hos Vinduespudsning Aalborg får du service af højeste kvalitet. Vælg mellem to servicetyper, som vi tilbyder. Øvrige services ydes som tilvalg.

Med vaskeanlæg får du en effektiv vinduesvask, der fjerner skidt og snavs på miljøvenlig vis. Se fordelene herunder:

  • Moderne og effektiv vask.
  • Destilleret vand (ingen kalk)
  • Skånsom for miljøet.
  • Vask af hele vinduesrammen.

Bemærk: Vinduer over stueetage (1.-3. sal) vaskes altid med vaskeanlæg.

Med vinduespolering får du en traditionel vask med påsmøring af sæbevand samt vask og aftørring med svaber. Se fordelene herunder:

  • Dybdegående rens.
  • Udført med håndkraft.
  • Aftørring af karme.

Bemærk: Indvendig vask ydes altid som traditionel vinduespolering.

Aftalebetingelser

Ved bestilling af service

Ved bestilling indgår kunden en løbende serviceaftale med Ready2Clean ApS. Aftalen omfatter vinduespudsning i det omfang og interval, som kunden aktivt tilvælger via formularen – dog minimum 3 x service.

Herefter kan serviceaftalen til enhver tid opsiges fra gang til gang. Opsigelse meldes skriftligt til kim@ready2clean.dk

Alle priser er pr. enkelte service inkl. moms. Et administrationsgebyr á 25 DKK tillægges kundens faktura ifm. håndtering af service.

Husk dit servicefradrag...