Vinduespudser Privat

Vask af vinduer og facader i Aalborg

Vinduespudsning Aalborg er en samling af erfarne og dygtige medarbejdere, som brænder for deres arbejde i rengøringsbranchen. Vi kan tilbyde services inden for mange forskellige rengøringsopgaver – så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en hjælpende hånd med rengøringen af facader og vinduer.

Vores professionelle servicefolk udfører vinduespudsning og andre rengøringsopgaver i Aalborg og omegn på det højeste serviceniveau. Med det nyeste værktøj og de mest effektive midler garanterer vores medarbejdere, at dine vinduer og facader kommer til at blive så gode som nye.

Hos Vinduespudsning Aalborg går vi op i at servicere alle i den nordjyske omegn – uanset om du bor i lejlighed eller hus som privatperson eller om du har brug for hjælp til rengøring i fx dit firma.
Rene vinduer er både attraktivt og sundt for dit hjemme- og arbejdsmiljø, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med at gøre beskidte vinduer til en ting fra fortiden.

Vi tilbyder vinduespudsning og rengøring af højeste kvalitet i Aalborg til faste, lave priser, som stort set alle kan være med på – og du er velkommen til at ringe for at høre mere om vores serviceaftaler og om, hvad vi kan tilbyde dig. 

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Rengøring i de travle hverdage

vinduespudsning aalborg vinduespudser privat vinduespolering glasfacade
vinduespudsning aalborg vinduespudser privat vinduesskraber service

Vinduespudsning i det nordjyske

Vi lever af tilfredse kunder

vinduespudsning aalborg vinduesskraber vinduespudser sæbe

Kontakt os i dag

Få et godt vinduespudser-tilbud på din service

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Vælg din service

Moderne eller traditionel

Som kunde hos Vinduespudsning Aalborg får du service af højeste kvalitet. Vælg mellem to servicetyper, som vi tilbyder. Øvrige services ydes som tilvalg.

Med vaskeanlæg får du en effektiv vinduesvask, der fjerner skidt og snavs på miljøvenlig vis. Se fordelene herunder:

  • Moderne og effektiv vask.
  • Destilleret vand (ingen kalk)
  • Skånsom for miljøet.
  • Vask af hele vinduesrammen.

Bemærk: Vinduer over stueetage (1.-3. sal) vaskes altid med vaskeanlæg.

Med vinduespolering får du en traditionel vask med påsmøring af sæbevand samt vask og aftørring med svaber. Se fordelene herunder:

  • Dybdegående rens.
  • Udført med håndkraft.
  • Aftørring af karme.

Bemærk: Indvendig vask ydes altid som traditionel vinduespolering.

Aftalebetingelser

Ved bestilling af service

Ved bestilling indgår kunden en løbende serviceaftale med Ready2Clean ApS. Aftalen omfatter vinduespudsning i det omfang og interval, som kunden aktivt tilvælger via formularen – dog minimum 3 x service.

Herefter kan serviceaftalen til enhver tid opsiges fra gang til gang. Opsigelse meldes skriftligt til kim@ready2clean.dk

Alle priser er pr. enkelte service inkl. moms. Et administrationsgebyr á 25 DKK tillægges kundens faktura ifm. håndtering af service.

Husk dit servicefradrag...